Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dvorište vrtića i škole na Kajzerici opet poplavljeno!

16.02.2016.

14:43

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iako je od otvorenja Odgojno-obrazovnog kompleksa prošlo već godinu i pol, okoliš škole na južnom dijelu nije uređen. Kod svake veće kiše, područje oko škole doslovce "pliva". Voda, zasada, ne prodire u unutrašnjost škole i podrum.

U više navrata i sam je gradonačelnik obećavao kako će to pitanje biti riješeno, no još uvijek se ništa nije dogodilo.  Drugi je problem, navodi novinar HRT-a Ognjen Golubić, inače pokretač projekta "Za Kajzericu", nepostojanje normalnog pločnika. Zbog kiša, vodom često biva prekrivena i pješačka staza i trenutačno jedini poljski put koji vodi od škola (IV. Gimnazije i OŠ Kajzerica) do Avenije Dubrovnik i najbližeg tramvaja i autobusa.
 
Iako je nadležni gradski ured izradio idejni projekt pješačke staze za južnu Kajzericu, od tog se projekta iz nepoznatog razloga za sada odustalo. Jedini put koji je do prije dvije godine postojao - nestao je početkom gradnje centra SEECEL kod Velesajma.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.