Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gdje ćete odlagati otpad? Pita ZGH

28.03.2022.

16:53

Autor: AKK/Radio Sljeme

Kamo s kantama?

Kamo s kantama?

Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Ima li vaša zgrada mjesto za spremnike za otpad? Ako nema, vjerojatno ćete otpad odlagati u one smještene u takozvane bokseve na javnoj površini. Podružnica Čistoća poziva predstavnike suvlasnika da podnesu zahtjeva (pribavljanje mišljenja) za iskazivanje interesa o postavljanju takvih bokseva.

Pribavljanje mišljenja nužno je radi daljnjeg postupka dobivanja konačnog rješenja od strane Grada Zagreba za postavljanje tipiziranih bokseva za komunalni otpad koji se nalaze na javnoj površini, kažu u Zagrebačkom holdingu. Budući da će se, na javnim površinama, moći nalaziti samo spremnici za komunalni otpad za koje je dobiveno odobrenje za zauzimanjem javne površine.


Zahtjev za pisanim mišljenjem zainteresirani predstavnici suvlasnika ili druge osobe koju korisnici usluge sporazumom ovlaste trebaju dostaviti do 28. travnja 2022. godine na:

e-mail: cistoca@zgh.hr ili

poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb.


Ovaj poziv odnosi se samo na one korisnike koji nisu u mogućnosti postaviti spremnike za odlaganje otpada unutar svog obračunskog mjesta odnosno svoje nekretnine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici