Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gdje za novogodišnji doček na otvorenom?

29.12.2017.

16:30

Autor: Krešimir Vešnik

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Brojni Zagrepčani i turisti ovo će Silvestrovo te doček Nove godine proslaviti u našem gradu. Pogledajte kakav ih program očekuje i tko će ih zabavljati u posljednjim trenucima stare te prvima Nove godine.

Na Trgu bana Jelačića, između ostalog, nastupat će Doris Dragović, Mi ćemo krenuti u 21 sat s DJ-om. Nakon toga dolaze tamburaši; ovoge godine su to Gazde. Nakon Doris Dragović, dolazi nam Tonči Huljić sa svojim poznatim Madre Badessa bendom i on će s tim bendom izvoditi sve one poznate pjesme od Magazina, sve ono što je godinama radio. Nakon toga je svečano čestitanje, vatromet, i na kraju grupa Vatra, istaknuo je zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Tedi Lušetić.

Veselo, plesno, klupski i urbano bit će na Europskom trgu, rekla je Maja Pleša, Počijnem s programom u 11 sati ujutro gdje će Sanjin Kaštelan do 17 sati puštati glazbu, a navečer od 22 sata DJ Eddy Ramich zabavljat će sve prisutne i uvest ih u novu 2018.

Klizalište na Ledenom parku bit će otvoreno do 2 ujutro, a od 22 sata publiku će zabavljati Groovy Cakes. Od 11:30 najmlađe će uveseljavati glumačka družina Poco Loco, koja u 16:30 nastupa i na Zrinjevcu, na kojem će pak u 22 sata zapjevati Mate Grgat.

Na Fuliranju djecu očekuju kreativne radionice, u 15 sati radionica Harrya Pottera, a u 18 Potraga za blagom. Tko će svirati već od podneva objašnjava Hana Klein, DJ-i, mi ih od milja zovemo, 'Srebrnih vlasi'; to su svi poznati DJ-i koji su drmali Saloonom, Kulušićem i tako dalje, a provest će nas kroz 'glazbeni vremeplov' 70-ih, 80-ih i 90-ih. Oni će imati svoje goste koje nam još neće otkriti. U 23 sata počinje naš veliki koncert, Ljetnog kina, koji svira do ranih jutarnjih sati. 

Na Strossu će od 22 sata svirati bend Positivo, a prije njih nastupit će DJ Johnny.

Više pogledajte na http://www.adventzagreb.com/nova-godina

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.