Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gordan Maras "Pozivamo gradonačelnika na sastanak!"

08.04.2020.

11:30

Autor: Boris Bogić

R.S.

R.S.

Foto: - / -

" Dvadeset dana nakon potresa i dalje po ulicama stoje gomile građevinskog otpada koje nitko ne odvozi. Stvari ne funkcioniraju i gradonačelnik Milan Bandić mora se s nama hitno sastati da vidimo kako možemo pomoći građanima "

Upozorio je da mnogi građani još uvijek nisu priključeni na plin te da je vrijeme i da se taj problem riješi.

- Mislim da je nakon 20 dana potrebno da se Gradska plinara dogovori s dimnjačarima i da se to konačno riješi - kazao je Maras.

 Pozvao je načelnika Policijske uprave zagrebačke ne sastanak kako bi zajedno dogovorili pojačanu kontrolu po Markuševcu, Čučerju i Dankovcu gdje su brojne napuštene nekretnine. 

Predsjednik Vijeća gradske četvrti Donji Grad Petar Paradžik reko je kako iz grada nisu dobili nikakve informacije o rješavanju njihovih problema te da svakodnevno prima veliki broj pozivima stanovnika koji ne znaju što učiniti sa dimnjacima i drugim materijalima nastalim nakon potresa

Moram vam reći da stožer uopće ne funkcionira, Postoji očigledno neki paralelni zapovjedni lanac, na sastanke stožera mene se ne poziva pa ni ne znam koji je plan Grada ni graodonačelnika. Vlada potpuna stihija, apeliram na sve koji imaju vlast u rukama da organiziraju arhitekte, građevinare, statičare koji mogu pronaći uspješno rješenje za ovu situaciju - Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.