Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gotovac o ulozi SDP-a u štrajku u Čistoći: "Dobro da su me izbacili iz stranke da se sada ne crvenim!"

01.02.2023.

11:04

Autor: AKK/Radio Sljeme

Viktor Gotovac o situaciji u Holdingu

Viktor Gotovac o situaciji u Holdingu

Foto: Miroslav Lelas / Pixsell

"SDP je socijaldemokratska opcija, a nisu se oglasili o otkazima u Čistoći. Moja bivša stranka nije se dobro snašla i ako ne vide koja se tu zamka krije, onda su zaista politički diletanti" - kritički se, na svoju bivšu stranku, osvrnuo bivši predsjednik gradske organizacije SDP-a, Viktor Gotovac.

Viktor Gotovac o štrajku i pregovorima u Holdingu

Stručnjak za radno pravo, Viktor Gotovac, komentirao je i štrajk u Čistoći i pregovore u Holdingu i rekao da se gradonačelnik Tomislav Tomašević trebao ranije uključiti u pregovore te ne dopustiti da stvar kulminira. Tvrdi da činjenica - da se tek sada pregovara o sistematizaciji u Holdingu, dovodi u pitanje oko 700 otkaza u toj tvrtki u posljednjih godinu dana.


Cijeli razgovor Viktora Gotovca s kolegom Ivanom Hlupićem poslušajte u privitku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici