Hrvatski radio

Radio Sljeme

Grad će funkcionirati još bolje, najavio Bandić

18.04.2015.

13:59

Autor: Davor Šalat, Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Cvjetnom trgu gdje je organizirana akcija mjerenja tlaka, najviše zanimanje novinara privukao je gradonačelnik Milan Bandić.

Pitali su ga kako će Grad funkcionirati s obzirom na istragu koju protiv njega provodi USKOK. Bandić je odgovorio da će funkcionirati uspješno kao i proteklih 15 godina. Nema zamjerki na rad svojih zamjenica Sandre Švaljek i Vesne Kusin, koje su ga mijenjale dok je bio u pritvoru, a razloge otkazivanja punomoći Sandri Švaljek još ne želi otkriti:

"Grad funkcionira, funkcionirat će još bolje, još efikasnije. Mi smo ovdje zbog građana i zbog ljudi koji u ovom gradu stvaraju nove vrijednosti. Neću ja ništa mijenjati. Vidjet ću ja kakve je odluke donijela. Mislim da su sve odluke donošene u skladu s projektima koje smo zacrtali i ponudili građanima prije izbora, ali da će neke odluke, koje su stavljene sa strane, se probati još analizirati - zato treba stvoriti pare, a budući da ćemo više raditi, bit će i novaca", zaključio je gradonačelnik Bandić.         

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.