Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gradonačelnik Bandić ponovno primio crnogorsko izaslanstvo

12.02.2019.

15:08

Autor: Mia Majić

Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Nakon što je gradonačelnik prošloga tjedna primio podgoričkog gradonačelnika, danas je primio i izaslanstvo prijestolnice Cetinje predvođeno gradonačelnikom Aleksandrom Kašćelanom, a sastanku je prisustvovao i veleposlanik Crne Gore u Hrvatskoj Boro Vučinić.

Podsjetimo, još jedno crnogorsko izaslanstvo u Zagrebu boravi u okviru manifestacije  "Dani Crne Gore u Zagrebu- Kreativna Crna Gora" koja završava sutra. Kako je otkrio gradonačelnik Bandić na sastanku su razgovarali o razmjeni iskustava u području upravljanja poslovima od javnog interesa i to poglavito u turizmu, kulturi i sportu. -To naglašavam posebno, a imao sam i poziv gradonačelnika Kaščelana da posjetim Cetinje što ću i učiniti, a ova suradnja će se iskordinirati u narednim mjesecima, već u proljeće, dodao je gradonačelnik Bandić.

Osvrnuo se i na goruću temu oko spašavanja Imunološkog zavoda obećavši kako će učiniti sve što je potrebno da to obećanje i održi, a s premijerom Plenkovićem je o spomenutoj temi, razgovarao jučer. -Jučer sam ga kontaktirao i zamolio da pronađemo kordinatore svih projekata koji su od interesa za Zagreb pa tako i za Imunološki zavod, ide malo sporije, nisam zadovoljan dinamikom koja je spora, ali zadovoljan sam suradnjom Grada i Vlade i ako sam rekao da ćemo spasiti Imunološki, sigurno ćemo ga spasiti, zaključio je.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.