Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gradonačelnik obišao Gornji Dragonošac

18.08.2015.

18:25

Autor: Jelena Römer

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog odrona ceste u Gornjem Dragonošcu ZET je skratio većinu linija pa tako stanovnici Lipnice i Havidić Sela moraju pješačiti i jedan sat do najbliže autobusne stanice.

Radovi na sanaciji počeli su prije tri mjeseca, a to je područje obišao i gradonačelnik Milan Bandić. Osim skorašnjeg završetka radova, najavio je i daljnje planove - proširenje kolnika i gradnju vodovoda.

Gradonačelnik je rekao i da će se u petak početi asfaltirati te u subotu ili nedjelju navečer bi to trebalo biti gotovo. "Znači prošlost će biti odron i ovo sve što je trebalo napraviti prema Lipnici i u nedjelju ćemo to navečer pustiti. Ostaje nam da bi zatvorili cijeli prsten. Sada odavde busevi voze do okretišta u Lipnici i vraćaju se preko Havidića natrag. Znači mi ovaj prsten nismo zatvorili i sad kad ovo napravimo, sad će biti poluprsten opet preko Lipnice do okretišta u Havidićima jer ljudi moraju trpiti dok ne napravimo sve."

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.