Hrvatski radio

Radio Sljeme

HDZ i partneri traže hitnu sjednicu Gradske skupštine

08.10.2021.

12:42

Autor: Mario Mihaljević

Robert Anic/PIXSELL

Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / -

Ne stišavaju se reakcije oko jučerašnjeg istupa bivšeg člana Uprave Zagrebačkog holdinga Ante Samodola u kojem je teško optužio gradonačelnika Tomaševića i njegove najbliže suradnike. Klub gradskih zastupnika HDZ-a i HSLS-a traži hitnu sjednicu Gradske skupštine

Klub gradskih zastupnika HDZ-a i HSLS-a traži hitnu sjednicu Gradske skupštine na kojoj će jedina točka dnevnog reda biti situacija u Zagrebačkom Holdingu. 

-I mi gradski zastupnici imamo svoju ulogu i zato vas obavještavamo kako tražimo hitno sazivanje tematske sjednice Skupštine Grada Zagreba sa samo jednom jedinom točkom dnevnoga reda, situacijom u Holdingu - kazao je HDZ-ov Mislav Herman dodajući kako su dobili niz zabrinutih upita građana.

- Ima li išta trenutno važnije za građane Zagreba od ove situacije. Radi li se tu u skrivenim namjenama, mi mislimo da je ovo sramota, ali bez obzirna na to, moramo dobiti odgovore koje zaslužujemo i zato tražimo hitnu tematsku sjednicu - dodao je.

- Mislili smo daje riječ o početkom nesnalaženju. Nakon ove bombe, potpuno je vidljivo da je riječ o opasnim ljudima s opasnim nakanama. NO koji dogovara toliki kredit bez znanja Uprave, to je strašno, to potpuno izlazi iz okvira nadležnosti rada. To su protuzakonite radnje - rekao je Herman.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.