Hrvatski radio

Radio Sljeme

12:41 / 21.06.2022.

Autor: Radio Sljeme

Herman " Najavljene točke na Skupštini su znak da gradska uprava ne radi ništa!"

Mislav Herman

Mislav Herman

Foto: Željko Hladika / PIXSELL

Predsjednik gradskog HDZ-a Mislav Herman upozorio je, između ostalog,  na nedostatak mjesta u gradskim vrtićima, istaknuvši da gradska uprava manipulira brojkama neupisane djece. 

- Svi znamo da u zagrebačkoj Čistoći vlada jedan potpuni kaos, djelatnici dobivaju otkaze, nedostaje operativnoga kadra i opreme i sve to rezultira jednim potpunim kolapsom, a novi sustav odvoza otpada je neprovediv" rekao je čelnik gradskog HDZ-a.


- U svim zagrebačkim četvrtima, miješani komunalni otpad više se ne odvozi dvaput tjedno, nego je dobro ako se i odveze jednom tjedno, rekao je Herman. 


Herman je ponovno ukazao i na katastrofalnu situaciju u zagrebačkim vrtićima u kojima će, ukoliko se provede odluka o ukidanju mjere roditelj-odgojitelj nedostajati gotovo 10 tisuća mjesta.


- Nismo do sada još vidjeli ovakvo igranje s brojkama i manipulaciju u javnosti. Zamjenica gradonačelnika Dolenec nije priznala najvažniju činjenicu, a to je da 4000 djece ove godine nije ostvarilo pravo na upise u vrtiće, tvrdi Herman.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.