Hrvatski radio

Radio Sljeme

Holding raspisao natječaj za 23 direktora

21.08.2015.

19:32

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zagrebački holding raspisao je natječaj za 16 voditelja podružnica i sedam direktora trgovačkih društava kako bi se odabrali što kvalitetniji stručnjaci koji će rukovoditi poslovanjem.

Holding je na svojim stranicama objavio kako izabranim kandidatima nudi nagrađivanje primjereno zadacima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje. Kandidati će obavljati funkciju voditelja podružnice, odnosno direktora društva u mandatnom razdoblju u trajanju od četiri godine.

Kandidati moraju imati VSS ili završen diplomski studij, VŠS ili završen preddiplomski studij, tri godine iskustva na rukovodećim poslovima, uvjerenje o nekažnjavanju te poznavanje rada na računalu i jednog stranog jezika, a prijave se zaprimaju do 5. rujna.

Nedavnom kontrolom je potvrđeno da je Holding zapošljavao gotovo 300 osoba s lažnim diplomama. Gradonačelnik Milan Bandić smijenio je početkom kolovoza direktora Zagrebačkih cesta Alena Gospočića, a tada se, po njegovoj retorici, moglo pretpostaviti da neće biti smijenjen samo Gospočić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.