Hrvatski radio

Radio Sljeme

Hrvatski olimpijci prikupili 125.351 kunu za akciju "Zajedno za Zagreb"

16.04.2020.

10:13

Autor: Mario Mihaljević

Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Hrvatski klub olimpijaca donirao je 125.351 kunu za akciju "Zajedno za Zagreb" kojom se prikupljaju donacije namijenjene za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici. Donacije su dali članovi Hrvatskog kluba olimpijaca, a brojni sportaši su sudjelovali i u drugima akcijama.

Odlukom Vlade Republike Hrvatske otvoren je račun za donacije u akciji "Zajedno za Zagreb" kako bi se skupila novčana sredstva za saniranje štete nastale najjačim potresom koji je pogodio naš glavni grad u posljednjih 140 godina.

Donacije su dali članovi Hrvatskog kluba olimpijaca, a brojni sportaši su sudjelovali i u drugima akcijama prikupljanja pomoći onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

-Hrvatske sportašice i sportaši oduvijek nas oduševljavaju i čine ponosnima svojim rezultatima i postignućima na športskim terenima, međutim ono što ih uistinu čini izuzetnima je što svoje veliko srce uvijek pokazuju i izvan športskih terena,- poručili su iz Središnjeg državnog ureda za šport.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.