Hrvatski radio

Radio Sljeme

Izmjene u prometu zbog obnove KBC-a Sestre milosrdnice

10.03.2023.

13:27

Autor: Radio Sljeme

KBC Sestre milosrdnice

KBC Sestre milosrdnice

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Zbog obnove KBC-a Sestre Milosrdnice sutra na snagu stupa privremena regulacija prometa u Vinogradskoj ulici, Ulici Podolje i Ulici Nad lipom. Bit će potrebno strpljenje jer radovi će potrajati dvije godine, javljaju iz Grada. 

 Na Vinogradskoj ulici, na dijelu od Hercegovačke do kružnog toka kod KBC-a, uspostavit će se jednosmjeran promet u smjeru sjevera, dakle, prema KBC-u.


Na ulici Podolje, na dijelu od kružnog toka kod KBC-a do Ulice Nad lipom, uspostavit će se jednosmjeran promet u smjeru zapada, prema Ulici Nad lipom, te će se u zoni radova zauzeti dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.


Jednosmjeran promet uspostavit će se i u Ulici Nad Lipom, na dijelu od Ulice Podolje do Ilice i to u smjeru juga, odnosno, prema Ilici. Prolaz do dnevne bolnice omogućit će se preusmjeravanjem preko pješačkih prijelaza kod kružnog toka te uspostavljanjem privremenog pješačkog prijelaza kod Vrtlarske ulice. Zbog tih će radova autobusne linije 139 i 141 prometovati djelomično izmijenjenim trasama, a autobusno stajalište Vinogradska 3 neće biti u funkciji, javlja ZET.


Detaljne informacije o prometnim izmjenama u krugu KBC-a Sestre milosrdnice nalaze se na internet stranici Grada Zagreba

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici