Hrvatski radio

Radio Sljeme

Juričan: Holding je za mene završena priča

14.10.2021.

09:08

Autor: Magdalena Pongrac

Patrik Macek/Pixsell

Patrik Macek/Pixsell

Foto: - / -

Aktivist i filmski redatelj Dario Juričan komentirao je situaciju u Zagrebačkom holdingu, u kojoj se našao kao jedan od glavnih aktera. Rekao je da je razlazom gradskih čelnika i Uprave Holdinga ta priča za njega završena, jer je djelovao kao medijator između te dvije strane.

Nakon razriješenja šefa Uprave Holdinga Nikole Vukovića i člana Uprave Ante Samodola, ime Darija Juričana spominjalo se u kontekstu dogovaranja sastanaka preko saborske zastupnice platforme Možemo Sandre Benčić. Ona je izjavila da ju je Juričan, kao bliski poznanik, zamolio za sastanak s Vukovićem. Juričan je sada potvrdio da je na tom sastanku prije 10 dana bio te da je djelovao s jednim ciljem - biti medijator između dvije strane.

Kao medijatoru među stranama, za mene je ta priča završena njihovim razlazom. Stranama želim puno uspjeha u daljnjem radu za dobrobit Grada Zagreba i u javnom interesu građana - poručio je Juričan. Istaknuo je i kako nije imao uvid u izbor predsjednika Uprave Holdinga.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.