Hrvatski radio

Radio Sljeme

Kandidati za zagrebački SDP

13.07.2013.

14:29

Autor: Manuela Frkić Žaja

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić potvrdio je nagađanja da će se kandidirati za čelno mjesto zagrebačkog SDP-a. Kako kaže, želi jaču zagrebačku organizaciju i bolji Zagreb.

Ministar Mirando Mrsić potvrđujući svoju kandidaturu za zagrebački SDP istaknuo je da će već danas raspravljati o novim pravilima unutarstranačkih izbora. Mirando Mrsić: "Da kandidirat ću se za mjesto predsjednika zagrebačkog SDP-a, jer organizacija treba ponovno dobiti pobjednički duh i treba ujediniti članove. A gradski SDP treba ponovno osvojiti Gradsku skupštinu i mjesto gradonačelnika." Uz Mrsića za mjesto predsjednika zagrebačkog SDP-a kandidirat će se i Gordan Maras, te Davor Bernardić: " Apsolutno sam uvjerenu u potporu ljudi iz SDP-a, članova SDP-a, ali je dobro da ima više kandidata." Na pitanje novinara je li je kampanja već počela, Mrsić je odgovorio da svakodnevni rad znači i da ste stalno u kampanji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.