Hrvatski radio

Radio Sljeme

Klisović "Prvi prioritet će mi biti obnova Doma zdravlja Zagreb-istok!

06.04.2021.

12:47

Autor: Boris Bogić

Matija Habljak/PIXSELL

Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / -

SDP-ov gradonačelnički kandidat Joško Klisović najavio je nakon obilaska gradske četvrti Maksimir kako će njegov prvi prioritet biti izgradnja, odnosno obnova Doma zdravlja u Švarcovoj ulici što nisu bili u stanju zajedno HDZ i Stranka Milan Bandić.

To će se promijeniti nakon lokalnih izbora kako bi građani istočnog dijela Zagreba imali mogućnost na kvalitetan način ostvariti zdravstvenu zaštitu, istaknuo je Klisović u izjavi novinarima.

Sportsko rekreacijski centar Svetice je već dugo zapušten i taj projekt je također bio žrtva neuspjelih dogovora HDZ-a i Stranke Milan Bandić 365, ustvrdio je i najavio da će mu vratiti prvotnu namjenu.

To će biti prostor na kojem će se građani moći baviti sportom, rekreativno i natjecateljski i biti jedan od prvih projekata, nakon Doma zdravlja, koje ćemo raditi u ovom dijelu grada, najavio je Klisović.

- U neposrednoj blizini je i Dinamov stadion, koji se urušava, iako je u njega "ulupano" 800 milijuna kuna. Dinamo zaslužuje novi stadion, a grad Zagreb će biti partner te dati na raspolaganje zemljište -

To su moja tri prioriteta u ovoj gradskoj četvrti, naglasio je Klisović.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.