Hrvatski radio

Radio Sljeme

Komunikacijska platforma Najmudriji.hr Grada Zagreba dobitnik Grand Prixa

22.03.2019.

13:55

Autor: Čarles Gržinić

Robert Anic/PIXSELL

Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / -

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba dobitnik je nagrade Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji regionalne i lokalne samouprave. Na druženju s medijima bila je i korisnica nagrađene platforme Ana Đikanović.

Na svečanosti 12. Grand Prix-a Hrvatske udruge za odnose s javnošću Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom našega grada pobijedio je u kategoriji regionalne i lokalne samouprave s projektom "Komunikacijska platforma Najmudriji. hr". Što novoga donosi platforma koja je namijenjena osobama starijim od 65 godina pojasnila nam je pročelnica nagrađenog Gradskog ureda Romana Galić

-Novo je što smo u ovom svijetu tehnologije i digitalizacije povezali sve informacije. Napravili smo komunikacijsku platformu koja je namijenjena isključivo osobama starije životne dobi. Za njih se tako na jednom mjestu nalaze sve informacije koje bi ih mogle zanimati. Kao što je gdje su besplatne radionice, kakve se tribine nude. Tu se mogu pročitati i zanimljive priče, iskustva naših starijih sugrađana. Na inačici "Šprehalica" korisnici se mogu međusobno i povezivati po interesima ili stavovima-

Ova nagrada veliko je priznanje timu koji izlazi iz birokratskih okvira i pokazuje kako je doista moguće na bolje mijenjati društvo u kojem živimo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.