Hrvatski radio

Radio Sljeme

Koncert Zagrebačke filharmonije za Dan Grada Zagreba

28.05.2020.

15:09

Autor: Ivana Klanac

Robert Anić/PIXSELL

Robert Anić/PIXSELL

Foto: - / -

Zagrepčani će, 31. svibnja, kod fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice uživati u izvedbi Zagrebačke filharmonije. Više o programu govorilo se danas prilikom predstavljanja programa svečanog koncerta u povodu Dana grada Zagreba.

Baš zato što nam je u posljednje vrijeme bilo toliko teško - tim ćemo se više sada veseliti, poručila je na predstavljanju koncerta pročelnica za kulturu, Milana Vuković Runjić. Sam program koncerta predstavio je ravnatelj Filharmonije Mirko Boch te najavio i posebnog gosta Stjepana Hausera. Kada je počeo govoriti gradonačelnik Milan Bandić začuli su se zvižduci prosvjednika s natpisom ''Otpor Bandiću - sloboda narodu'', no on se nije dao smesti. Zviždanje nije omelo niti voditeljicu predstavljanja programa koncerta, inače glasnogovornicu Gradske uprave, Ivanku Čuljak Milidrag. Ona je na kraju pozvala prosvjednnike, točnije njih 13 iz Zelene akcije, da im dođu pružiti potporu i na njihov sljedeći dnevni događaj u Sesvete - te tamo pomognu žrtvama potresa.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.