Hrvatski radio

Radio Sljeme

Kožić nepobjediv u Županiji

22.12.2013.

09:31

Autor: Nikolina Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić jednoglasno je izabran na Izbornoj skupštini Županijske organizacije HSS-a Zagrebačke županije za predsjednika ove stranačke organizacije,

Martina Glasnović, Vlado Horina, Josip Petković Fajnik i Ivan Remenar izabrani su za potpredsjednike. Hrvatskom županu s najdužim stažem ovo je drugi uzastopni mandat na čelu HSS-a Zagrebačke županije nakon što je prvi put preuzeo njezino vodstvo 2009. godine i ostvario najbolji rezultat od svih kandidata za župana jedne od hrvatskih županija na ovogodišnjim lokalnim izborima.

Izbornoj skupštini Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke Zagrebačke županije, održanoj u Dugom Selu, prisustvovalo je 219 od 248 stranačkih delegata.

Nakon održanog glasovanja i ponovnog izbora za predsjednika ŽO HSS-a Zagrebačke županije, Kožić je najavio da će se u narednom periodu posebna pažnju posvetiti rješavanju problema gradova i općina te tamo jačati organizacije HSS-a kao i njihovih lokalnih čelnika. „Radit ćemo i dalje na edukaciji našeg članstva, ali i boljem protoku informacija do svakog našeg člana," zaključio je Kožić u svom obraćanju delegatima nakon proglašenja rezultata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.