Hrvatski radio

Radio Sljeme

Krenuo Holdingov "Pokretni centar za korisnike"

29.05.2017.

11:02

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zagrebački je holding jutros predstavio novi projekt "Pokretni centar za korisnike". Specijalizirano vozilo od danas će početi obilaziti gradske četvrti prema unaprijed utvrđenom rasporedu, a u njemu će korisnici moći obaviti sve usluge.

Time se želi olakšati građanima koji žive u udaljenijim dijelovima grada ili onima koji su slabije pokretni, ali i rasteretiti centar za korisnike koji svaki mjesec posjeti oko 20 000 korisnika.

"Ovime smo korisnicima omogućili upravljanje svim uslugama na jednom mjestu i to u njihovoj neposrednoj blizini, bez potrebe odlaska u više naših podružnica koje se na različitim lokacijama u gradu." Izjavila je, tijekom prezentacije,  predsjednica uprave Holdinga Ana Stojić Deban.

U pokretnom centru će se moći ugovoriti sve usluge iz portfelja društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postoječih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade.

Raspored lokacija bit će dostupan na internetskim stranicama Zagrebačkog holdinga u rubrici namjenjenoj odnosima s korisnicima, tj. u "korisničkoj zoni".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.