Hrvatski radio

Radio Sljeme

KT Erasmus projekt u OŠ Gornje Vrapče pokrenut po drugi puta

27.02.2018.

13:20

Autor: Čarles Gržinić

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Foto: - / -

U Osnovnoj školi Gornje Vrapče po drugi puta do petka održati će se KT- Erasmus projekt namijenjen inovativnim metodama učenja. U taj projekt uz hrvatske uključeni su i učenici iz Estonije, Italije i Irske.

Svi oni kako je naglasila učiteljica informatike i koordinatorica projekta Ana Budojević tijekom svojeg jednotjednog boravka u našem gradu bit će upoznati s povijesnim , kulturološkim i sportskim zanimljivostima. Pored toga planirani su zanimljivi obilasci našega grada kao i odlazak u Smiljan rodno mjesto velikog Nikole Tesle.

Uz bolje upoznavanje Hrvatske učenici gosti stekli su i neraskidiva prijateljstva s vršnjacima koji su im sa svojim obiteljima ujedno bili i domaćini. Razmjernom učenika bili su oduševljeni i učenici OŠ Gornje Vrapče Domagoj Sabolić i Filip Vučković koji su iz prve ruke imali priliku upoznati drugačije kulture , jezike i načine života u Njemačkoj i Portugalu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.