Hrvatski radio

Radio Sljeme

Laci za Večernjak: "Koja je najveća tajna popularnosti Radio Sljemena? Program je zvijezda"

03.02.2023.

08:50

Autor: AKK/Radio Sljeme

Laci u konkurenciji za Večernjakovu radijsku osobu godine

Laci u konkurenciji za Večernjakovu radijsku osobu godine

Foto: HRT / HRT

Najteže se istaknuti u šumu glasova, a opet - ona to oduvijek radi s neopisivom lakoćom. Ana Lacković Varga, naša Laci, ove je godine sljemenska uzdanica u konkurenciji za Radijsku osobu godine. 

Ako još niste glasali (dovoljno puta), podsjećamo na to kako možete podržati našu Anu. Želite li je još bolje upoznati, razotkrila se u današnjem Večernjaku.

Podsjećamo, za Laci glasajte SMS-om na broj 60 085 (upišite ključnu riječ RUZA2022 pa razmak te broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Na primjer, RUZA2022 25 za Anu Lacković Varga. Cijena SMS-a iznosi 0,32 EUR/SMS ili 2,40 kn/ SMS (uključen PDV).


Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe). Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 EUR/1,50 kn (uključen PDV), a poziv iz mobilne mreže 0,32 EUR/2,40 kn (uključen PDV).


Večernjakov intervju s Anom pročitajte ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici