Hrvatski radio

Radio Sljeme

Maksimirske jeseni okupile veliki broj umirovljenika

17.09.2019.

13:51

Autor: Boris Bogić

R.S.

R.S.

Foto: - / -

Riječ je o tradicionalnoj sportsko-rekreacijskoj, kulturno-umjetničkoj i zdravstveno-preventivnoj manifestaciji koja je sugrađane treće životne dobi okupila u brojnim aktivnostima; radionicama, umjetničkim priredbama i zabavnim sportskim disciplinama.

Na manifestaciji je sudjelovalo 50-tak članova Slovenske škole zdravlja priskrbivši joj tako međunarodni karakter, a sve je realizirno u suradnji javnih ustanova koje djeluju na području Gradske četvrti Maksimir i Grada Zagreba.

Manifestacija se realizira  u suradnji i partnerstvu javnih ustanova koje djeluju na području Gradske četvrti Maksimir i Grada Zagreba.

U sklopu programa umirovljenici će se moći natjecati i u zabavnim sportskim disciplinama, kao što su – ribolov, boćanje i šah, a četiri discipline za sudionike su organizirane i na stazi zdravlja. Za sve je sudionike  tradicionalno organiziran besplatan ručak i  besplatan posjet Zoološkom vrtu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.