Hrvatski radio

Radio Sljeme

Maturanti slave zadnji dan nastave

19.05.2017.

16:14

Autor: Mia Majić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Više tisuća maturanata slave posljednji dan nastave na Bundeku. Okupljanje na Trgu bana Josipa Jelačića trajalo je do podneva kada su se maturanti uputili prema Bundeku gdje ih očekuje bogat glazbeni program.

Ples, glazba i kupanje u Manduševcu tri su riječi kojima bi se mogla opisati današnja proslava maturanata na središnjem gradskom trgu. Vesela družina se točno u podne zaputila prema krajnjem cilju slavlja Bundeku gdje ih je dočekao prigodan glazbeni program. Maturanti su na putu do Bundeka prošli Mostom Slobode na kojem je promet bio privremeno obustavljen. 

Veselu atmosferu pokvarila je informacija o desetero alkoholiziranih i dvoje lakše ozljeđenih maturanata. Promet koji je bio preusmjeren ponovno je u funkciji, a Most Slobode koji je neko vrijeme bio zatvoren, također je otvoren za sav promet.

Službeni program na Bundeku potrajat će do 22 sata, a teško je vjerovati da će u isto vrijeme završiti i za maturante...

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.