Hrvatski radio

Radio Sljeme

Mikulić: Ako zatreba, imamo kvalitetne kandidate za predsjednika Skupštine

28.01.2016.

10:20

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od izglasavanja proračuna traju nagađanja kako Gradska skupština ima novu stabilnu većinu i vrlo vjerojatno novog predsjednika već od sjednice 18. veljače, jer je gradonačelnik Bandić nezadovoljan sadašnjim predsjednikom Darinkom Kosorom.

S obzirom na to da je na državnoj razini HDZ u koaliciji s HSLS-om, znači li to da će HDZ-ov Andrija Mikulić biti protiv Kosora u borbi za mjesto skupštinskog predsjednika?

Što o tome misli potpredsjednik skupštine HDZ-ov Andrija Mikulić rekao je u našem programu: Ako dođe do određene situacije, sigurno ćemo znati odgovoriti s nekim kvalitetnim kandidatom ili kandidatkinjom ili kandidatima. HSLS je koalicijski partner u Domoljubnoj koaliciji s HDZ-om i niz drugih stranaka, ali ja ću Vam isto tako reći da je od prije nekoliko dana potpisan još jedan sporazum gdje je gospodin Bandić u koaliciji na državnoj razini s Domoljubnom koalicijom. Pustimo budućnosti da se neke stvari razviju i odviju na način kako će to biti, a vjerujte kada dođe vrijeme sigurno ćete imati informaciju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.