Hrvatski radio

Radio Sljeme

Milan Bandić obišao stanare Bauerove 24 nakon sanacije pročelja

24.01.2018.

10:55

Autor: Čarles Gržinić

Luka Stanzl/PIXSELL  AGENCIJA

Luka Stanzl/PIXSELL AGENCIJA

Foto: - / -

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je sa suradnicima obišao stambenu zgradu u Bauerovoj, na kojoj je završena sanacija uličnog i dvorišnog pročelja. Postavljen je i videosustav kako bi se spriječilo uništavanje pročelja grafitima.

16 stanara u Bauerovoj 24 nakon šest mjeseci radova mogu se pohvaliti ljepšim pročeljem i boljom kvalitetom života u budućnosti. Radovi u vrijednosti oko 800 tisuća kuna financirani su i subvencijom Grada u iznosu 328 tisuća. Milan Bandić istaknuo je da će fasade u Zagrebu biti prioritet, a promijenit će se i način prijava za obnovu, i to, kako je najavio, već na ovomjesečnom zasjedanju gradske skupštine. Na njoj pojasnio je Bandić rok za prijavu sanacija s devet smanjit će se na tri mjeseca s čime će se dobiti na dinamičnosti ali i većoj angažiranosti zainteresiranih.
Predstavnik stanara Silvano Pokrajac pohvalio je zajedništvo stanara te objasnio da se u sklopu sanacije pročelja pojačao Internet, kvalitetnije postavio TV kabel.
I ova uspješno završena sanacija dobar je pokazatelj da se uz malo dobre volje i planiranje zainteresiranih naš grad može učinti ljepšim za život.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.