Hrvatski radio

Radio Sljeme

Milan Bandić u Gradskoj upravi primio Udrugu za sindrom Down- Zagreb

11.02.2019.

13:46

Autor: Čarles Gržinić

Igor Soban/PIXSELL

Igor Soban/PIXSELL

Foto: - / -

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima u Gradskoj upravi danas je s predstavnicima Udruge za sindrom Down razgovarao o obilježavanju skorašnjeg Svjetskog dana sindrom Down te proslavi 20.godišnjice Udruge.

Višegodišnja dobra suradnja između Udruge za sindrom Down i gradske uprave potvrdila se i na ovom sastanku. Potvrdila nam je to i predsjednica Udruge za sindrom Down Zagreba Natalija Belošević.
-S gradonačelnikom smo razgovarali o suradnji koja je s gradom kao i sa svim gradskim uredima jako dobra. Ove godine, uz financiranje naših projekata, dobivamo novu stolariju koja će kao je obećao gradonačelnik stići i prije našega Svjetskoga dana-

O svemu tome u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu osoba s invaliditetom brine se pročelnica Romana Galić koja je još jednom ponovila da se i za ovu populaciju našega grada moraju osigurati upisi u vrtiće, školovanje i zapošljavanje.

Udruga za sindrom Down učinila je puno za svoje štićenike. Da bi njihov rad bio još kvalitetniji jako im je važna suradnja s institucijama, čiju potporu, barem što se tiče Grada Zagreba imaju.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.