Hrvatski radio

Radio Sljeme

Mislav Herman komentirao slučaj smijenjene Dijane Zadravec

21.05.2021.

19:47

Autor: Nikolina Marović

FOTO: Sljeme

FOTO: Sljeme

Foto: - / -

Na večerašnjoj konferenciji za novinare, predsjednik gradske organizacije HDZ-a Mislav Heman komentirao je slučaj Dijane Zadravec, smijenjene predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice.

Smijenjena predstojnica Dijana Zadravec ujedno je i članica gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice, pa je novinare zanimalo hoće li zbog cjelokupne situacije, njene smjene te verbalnih sukoba i prozivki, gradska organizacija HDZ-a pokrenuti sankcije vezane uz njenu poziciju u gradskom HDZ-u. Mislav Herman komentirao je da je sve što je Dijana Zadravec izjavila u proteklome vremenu stvar Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice i Ministarstva zdravstva koje će poslati inspekcije i odraditi svoj posao.

Kao čelniku Zagrebačkog HDZ-a, političke organizacije, ne pada mi napamet rješavati probleme u hrvatskome zdravstvu - rekao je Herman dodavši da se nada kako su vremena kada su političke organizacije rješavale probleme u struci davno iza nas. 

Ako bi bilo elemenata njene političke ili stranačke odgovornosti tada će se razmatrati sljedeći koraci, ali u datom momentu to nije slučaj - dodao je Herman.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.