Hrvatski radio

Radio Sljeme

Mislav Herman " Nećemo podržati novo zaduženje Grada od 50 milijuna Eura! "

30.03.2022.

13:33

Autor: Radio Sljeme

Mislav Herman

Mislav Herman

Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Klub zastupnika HDZ-a i HSLS-a neće podržati novo zaduživanje Grada Zagreba za 50 milijuna eura, o čemu će se zastupnici izjašnjavatii na sjednici Gradske skupštini.  Herman je pritom istaknuo kako je gradonačelnik Tomašević u posljednjih deset mjeseci grad zadužio za 1,1 milijardu kuna.


Na sjednici Gradske skupštine je i prijedlog HDZ-a kojim će od gradonačelnika Tomislava Tomaševića zatražiti izvješće o radu Povjerenstva za davanje u zakup površina javne namjene.


- Želimo znati koliko je dozvola dano za terase, koliko ih je odbijeno. Ugostitelji Zagreba nisu neprijatelji gradu, međutim, trenutna gradska vlast i povjerenstvo se ponaša diskriminirajuće prema njima”, istaknuo je HDZ-ov zastupnik u Skupštini Mario Župan.


A što se tiče najave prodaje gradske plinare zagrebački HDZ za sada nema nikakav stav.  

- Nemamo stav, odnosno on je da trebamo napraviti što je najbolje za građane Zagreba”, rekao je predsjednik gradskog HDZ-a  Mislav Herman na konferenciji za novinare.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.