Hrvatski radio

Radio Sljeme

Moskva i Zagreb dobre odnose potvrdili programom suradnje između dva grada

01.07.2019.

11:37

Autor: Čarles Gržinić

Sandra Simunovic/PIXSELL

Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: - / -

Ministar Vlade Moskve i ravnatelj Odjela za međunarodnu gospodarsku suradnju Sergej Cheremin i gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima u palači Dverce danas su potpisali novi Program o svekolikoj suradnje između Moskve i našega grada.

Gosti iz Moskve i gradonačelnik Milan Bandić potpisivanjem ovog programa samo su potvrdili dobru suradnju između ova dva grada. Nakon potpisivanja Programa suradnje ministar Vlade Moskve Sergej Cheremin bio je zadovoljan.
-Sretan sam da smo danas potpisali program suradnje s gradom zagrebom. On predviđa razvoj odnosa u turističkoj sferi, kulturi, u izgradnji gradova, na području ekologije, u razvijanju visokih tehnologija , infrastrukturi te prometu-

Milan Bandić nakon razgovora s uglednim gostom iz Moskve prisnažio je
-Mene veseli da smo danas ponovno stavili potpis o suradnji između dva grada. Mi smo ušli u obitelj EU, ali nikada nemojmo smesti s uma da imamo potrebu i želju za još boljom suradnjom koja je već sada na zavidnoj razini-

Milan Bandić nakon potpisivanja ugovora najavio je da će on i njegove suradnice tijekom godine u nekoliko navrata pohoditi Moskvu i sudjelovati na nekoliko tamošnjih programa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.