Hrvatski radio

Radio Sljeme

09:23 / 10.12.2020.

Autor: Mario Mihaljević

Most za tjedan dana izlazi s kandidatom za gradonačelnika Zagreba

Matija Habljak/PIXSELL

Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / -

Most će unutar tjedan dana objaviti kandidata za gradonačelnika Zagreba, kazao je to sinoć saborski zastupnik i Mostov povjerenik za Zagreb Zvonimir Troskot prilikom gostovanja u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

Tema emisije bila je "Bitka za Zagreb", a Troskot je na početku u ime Mosta čestitao što je HRT emisiju napravio na ovu temu na Međunaroddni dan borbe protiv korupcije. 

Na pitanje je li Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreb, Troskot je odgovorio

-Izlazimo samostalno na izbore. Svoju kandidaturu ponudio sam Predsjedništvu Mosta. Jedan sam od kandidata koji su to učinili. Unutar tjedan dana izlazimo s kandidatom za gradonačelnika Zagreba-.

Troskot je rekao da ima kredibilitet za svoju kandidaturu.

-Prije svega sam dijete Dinama i Hrvatske nogometne reprezentacije koji je jedan pobjednički duh najvećih izazova. Vodio sam i jednu od najvećih inicijativa kou je priznalo 400 tisuća ljudi, što je pola Zagreba. Također vodio sam nadgledanje najvećih kompanija u Republici Hrvatskoj, odnosno financijskih izvještaja, a mislim da je to prijeko potrebno za bilo koju osobu i strukturu koja će ići u borbu za Grad Zagreb-, napomenuo je Troskot.