Hrvatski radio

Radio Sljeme

Mrak-Taritaš nova predsjednica gradskog HNS-a

07.12.2013.

14:32

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za potpredsjednike gradskog HNS-a izabrani su saborska zastupnica Sonja Koenig i dosadašnji potpredsjednik gradskog ogranka Tomislav Stojak.

"Posao u gradu Zagrebu za mene i moje suradnike počeo je čim su objavljeni rezultati glasovanja, a sastoji se u sljedećem - vratiti grad Zagreb tamo gdje prirodno pripada - u stranku građanskih opcija, a to je HNS", izjavila je ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš novinarima nakon proglašenja rezultata glasovanja izborne skupštine.  

"Mi ćemo raditi posao da grad vratimo građanima, da naši građani prepoznaju da je HNS pravo mjesto, prava stranka koja je u stanju voditi grad Zagreb, a što se nas tiče, od ovog je časa počela i kampanja za sljedeće lokalne izbore", dodala je nova predsjednica zagrebačkog HNS-a, koja je ujedno bila i jedina kandidatkinja za tu poziciju. 

Istaknula je kako ima dovoljno energije, volje i želje da kvalitetno radi i svoj posao u Ministarstvu graditeljstva te novi posao predsjednice GO HNS-a. "Što je najvažnije, imam odgovornost prema svakom poslu koji radim", dodala je, te napomenula kako se ne bi ni kandidirala da nije smatrala kako je spremna nositi se s time.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.