Hrvatski radio

Radio Sljeme

Municipal Investment & Development Arena 2015,

16.03.2015.

09:13

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Naš je Grad generalni pokrovitelj međunarodne konferencije Municipal Investment & Development Arena 2015, koja se 16. i 17. ožujka 2015.održava u modernom ambijentu Muzeja suvremene umjetnost i obrt.

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) zajedno s Infoarena grupom suorganizator je konferencije. Nakon otvorenja Konferencije zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek kao panelistica sudjelovat će u raspravi o razvoju glavnih gradova!

Ovaj događaj predstavlja prvu konferenciju Jugoistočnih europskih glavnih gradova te kao glavni cilj ima unaprijediti društvo u regiji te ga učiniti privlačnim potencijalnim investitorima te stvoriti inovativno, kompetitivno i samoodrživo okruženje na lokalnoj, regionalnoj, europskoj pa i globalnoj tržišnoj razini. Svrha konferencije je iznijeti gospodarski potencijal poduzetnicima, investitorima te privatnom i javnom sektoru u suradnji s gradovima kako bi se što uspješnije razmijenila različita iskustva i stajališta razvoja i investicija u regiji. Na konferenciji će se održati nekoliko okruglih stolova gdje će se voditi zanimljive rasprave o sljedećim temama:

• okrugli stol gradonačelnika: rasprava o razvoju glavnih gradova

• kako gradske općine mogu privući investitore

• efektivni menadžment u odnosu na razvoj gradskih općina

• digitalno gospodarstvo u svrhu unaprjeđenja usluga za građane i efektivni menadžment gradskih općina

• investicijske prilike

Više informacija o konferenciji Municipal Investment & Development Areni, kao i obrazac za registraciju za dolazak, nalazi se na web stranici  www.infoarena.hr

Osim zanimljivih panela u sklopu konferencije biti će predstavljena i Nova uprava Holdinga, predstaviti će se investicijski i razvojni planovi glavnih gradova u naredne četiri godine.

 

  

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.