Hrvatski radio

Radio Sljeme

Muškarac se u Španskom bacio sa zgrade, u stanu još dvoje mrvih

08.01.2016.

09:09

Autor: Fabijan Kale, Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pedestogodišnji muškarac skočio je jutros u 7 i 30 sati sa zgrade u Španskom i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u njegovu stanu nađeni se mrtvi žena i dijete te ozlijeđena starija osoba, izvijestila je na mjestu događaja zagrebačka policija.

Muškarac je u 7 i 30 sati u Ulici Milana Rešetara 44 počinio samoubojstvo skočivši sa četvrtog kata. U njegovu stanu pronađena su tijela žene (1984.) i dijeteta (2012.), te ozlijeđena starija osoba (1931.) koja je prevezena u bolnicu Sveti Duh. Muškarac koji je skočio sa zgrade je na putu prema bolnici preminuo u kolima Hitne pomoći, izjavila je novinarima voditeljica Službe za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke Mirela Ban.

Ja sam upoznat s tim slučajem, međutim ne mogu ništa konkretno reći zato što je istraga u tijeku. Državni odvjetnik je na terenu. On je dao nalog vojnoj policiji i temeljem toga državni je odvjetnik je ovlašten da daje informacije o navedenom slučaju. Izjavio je načelnik Glavnog stožera oružanih snaga RH Drago Lovrić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.