Hrvatski radio

Radio Sljeme

Na aktualnom satu o tržnici Borongaj

19.05.2016.

10:43

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreb Davor Bernardić prozvao je gradonačelnika zbog najave zatvaranja poznate gradske tržnice Borongaj, zbog čega bi 70-tak obrtnika i malih poduzetnika moglo ostati bez posla.

Bernardić je pokazao peticiju s preko tisuću potpisa protiv zatvaranja tržnice te je zatražio da tržnica tamo ostane te da se i uredi. Gradonačelnik Milan Bandić odbacio je taj prijedlog rekavši...

" Ja sam s tim ljudima tri puta razgovarao! uređuju se Svetice, Balon je otišao, Domagoj ide, nema čevapa, nema cirkusa, nama ni buvljaka tamo. Od 1.7. ovisno gdje stanuju trgovci s Borongaja dobiti će štand i neka rade. Tamo više toga nema!

Imamo buvljak srijedom na Jakuševcu. Nedjeljom imamo auto sajam na Jakuševcu, i tražiti ćemo pored Jakuševca na istoku i zapadu, dva mjesta gdje ćemo organizirati, sa svim pratepčim sadržajima, da se organiziraju dva buvljaka. Ali ne kapilarno po gradu, gdje 'ko padne!"   

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.