Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gradski su zastupnici po prvi puta postavljali pitanja gradonačelniku

23.05.2023.

11:01

Autor: Radio Sljeme

Gradska skupština

Gradska skupština

Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL

Na dnevnom redu zagrebačke Gradske skupštine su 24 točke. Gradski su zastupnici na aktualnom satu prema novom Poslovniku, prvi puta postavljali pitanja gradonačelniku i njegovim suradnicima, ždrijebom. 

Od bitnijih točaka na dnevnom redu, izdvajamo izmjenu i dopunu Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju kojim se, među ostalim, za 20 eura povećava iznos kojim Grad Zagreb sufinancira upis djece u privatne vrtiće. Također, na prijedlog oporbenog nestranačkog zastupnika Ivice Lovrića, održat će se rasprava o stanju u Kliničkoj bolnici Sveti Duh te o realizaciji projekta Jarunskog mosta.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici