Hrvatski radio

Radio Sljeme

Na muškoj utrci starta prvi Švicarac Ramon Zenhäusern

04.01.2020.

22:36

Autor: Vesna Jurić Rukavina

foto: Sport-IT

foto: Sport-IT

Foto: - / -

Utrku slalomaša otvorit će Švicarac Ramon Zenhäusern. Startni broj dva izvukao je Francuz Alexis Pinturault, a treći Norvežanin Henrik Kristoffersen. Na Crvenom spustu će se natjecati i šest hrvatskih predstavnika: Istok Rodeš, Elias Kolega, Matej Vidović, Filip Zubčić, Samuel Kolega i Leon Nikić.

Petnaest najboljih svjetskih slalomaša sudjelovalo je na javnom izvlačenju brojeva za sutrašnju utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy” 2020. Na posebnoj ceremoniji na kojoj su se po prvi puta u voditeljskoj ulozi odlično snašli Ivica Kostelić i Nika Fleiss, skijaši su izvlačili startne brojeve kližući na popularnom klizalištu „Ledeni park” na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu. Kao i na izvlačenju brojeva za žensku utrku, brojni Zagrepčani i posjetitelji Zagreba pozdravili su skijaše koji će u nedjelju od 14.15 sati startati na Crvenom spustu.
Sutrašnju utrku slalomaša otvorit će Švicarac Ramon ZenhäusernStartni broj dva izvukao je Francuz Alexis Pinturault, a treći iz startne kućice krenut će Norvežanin Henrik KristoffersenNa Crvenom spustu će se natjecati i šest hrvatskih predstavnika: Istok Rodeš, Elias Kolega, Matej Vidović, Filip Zubčić, Samuel Kolega i Leon Nikić.
Evo i startnih brojeva svih naših skijaša:  Istok Rodeš 17., Elias Kolega 20., Matej Vidović 27., Filip Zubčić 61., Samuel Kolega 62. Leon Nikić 63.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.