Hrvatski radio

Radio Sljeme

Na sjednici Skupštine ni ovoga puta o Sveticama

24.03.2015.

16:40

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što su Grad i Hrvatski nogometni savez napokon dogovorili izgradnju kampa na Sveticama, ni ovoga puta - iako je obećano - točka dnevnog reda o Sveticama, neće se prekosutra naći na sjednici Gradske skupštine.

Razlog je nepostizanje dogovora s Crkvom, zbog čega je predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor prilikom obilaska ŠRC-a Svetice izrazio  nezadovoljstvo...

"Uspjeli smo se dogovoriti s atletskim savezom grada Zagreba, uspjeli smo čak osigurati prostor za građane, uspjeli smo ispuniti onaj uvjet koji sam ja postavio još prije godinu dana, da mora u sklopu tog prostora biti i zatvorena atletska dvorana, jedino što još nismo uspjeli dogovoriti je to da nam Kaptol da dozvolu da neće uložiti žalbu na građevinsku dozvolu. Ovim putem ih pozivam neovisno o tome kako će se riješavati pitanja povrata imovinsko pravnih odnosa,  da na službeni upit koji je poslala zamjenica gradonačelnika, da nam daju pismenu potvrdu kako bi HNS pristao investirati preko 100 milijuna kuna u ovaj prostor."

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.