Hrvatski radio

Radio Sljeme

Na Velesajmu - sajmovi zdravog življenja

29.09.2016.

18:33

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jesenski dio sajamske poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu, otvorilo je nekoliko sajmova koji će se istovremeno održavati od četvrtka 29. rujna do nedjelje 2. listopada. Riječ je o; Sajmu zdravog življenja – Organica, APItera, Mystic i Izvor - prvi sajam županija.

 

Sajmovi zdravog življenja iz godine u godinu doživljavaju uzlet u izlagačkom, programskom i sadržajnom smislu. Na ovogodišenjem izdanju Sajmova zdravog življenja okupilo se čak 430 izlagača iz 15 zemalja: Australija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Češka, Francuska, Hrvatska, Indija, Mađarska, Njemačka, Rumunjska, Ruska federacija, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska.

A, izlagački segmet Sajmova zdravog življenja održava se u sedam paviljona na 16.000 četvornih metara i podjeljen je u tri cjeline:

Organica & Kronoplja: eko tržnica, organski certificirana hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, eko sorte sjemena i sadnica, ljekovito bilje, oprema za pripremu zdrave hrane, proizvodi od industrijske konoplje, prirodna kozmetika...

APItera: pčelarstvo i proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo, zaštita pčela i košnica, apiterapija, apikozmetika

Mystic: prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupresura, su-jok, ayurveda, feng shui, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, pranic healing, zvučne kupke, joga, meditacija...

Program predavanja, seminara, kongresa, prezentacija, radionica, okruglih stolova i drugih oblika programa edukacije ukupno će trajati 270 sati.

Više informacija na stranicama Zagrebačkog velesajma

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.