Hrvatski radio

Radio Sljeme

Najavljen 10. Zagrebački energetski tjedan

09.05.2019.

12:06

Autor: Mario Mihaljević

Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / -

U Gradskoj upravi najavljen je 10. Zagrebački energetski tjedan koji se s porukom "Mi imamo energiju da promijenimo budućnost" održava od 13. do 19. svibnja. Riječ je o manifestaciji koja već deset godina prati razvoj i projekte iz područja energetike, ali i zaštite okoliša te klimatskih promjena.

Zagrebački energetski tjedan je manifestacija koja već 10. godina prati razvoj i važne projekte iz područja energetike, ali i zaštite okoliša te klimatskih promjena, neprestano ističući važnost pozitivnog stava prema energiji, naglašavajući važnost uloge pojedinca za održivi razvoj. 

U 10. godina, Zagrebački energetski tjedan ostvario je uspješnu suranju s obrazovnim i znanstvenim institucijama, ministarstvima, jednicama lokalne i regionalne samouprave i strukovnim udruženjima. I ove godine održati će se niz međunarodnih konferencija, stručnih skupova, seminara, predavanja i radionica koje se bave ključnim temama u području energetike i zaštite okoliša, rečeno je na na predstavljanju u Gradskoj upravi. 

Ovogodišnji Zagrebački energetski tjedan započeti će s tradicionalnim stručnim skupom studenata na Građevinskom fakultetu, koji je domaćin ove manifestacije. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.