Hrvatski radio

Radio Sljeme

Najposjećeniji sajam - Interliber počinje u utorak na Zagrebačkom velesajmu

08.11.2018.

13:01

Autor: Davor Šalat

Davorin Višnjić/PIXSELL

Davorin Višnjić/PIXSELL

Foto: - / -

Najposjećeniji sajam Zagrebačkog velesajma - Interliber bit će otvoren u utorak i trajat će do nedjelje. Posjetitelji će moći besplatno ući na sajam te u paviljonu 5 i 6 razgledavati knjige više od 300 nakladnika iz 13 zemalja.

Interliber će ove godine imati rast izložbene površine od 7 posto u odnosu na prošlu godinu, a bit će održano i 200 događanja vezanih uz knjigu. Direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić izdvojila je najzvučnije domaće i strane autore koji će sudjelovati na Interliberu. 

Sudjelovat će Ivana Dragičević, Tvrtko Jakovina, Oleg Maštruko, Dalija Orešković, Željko Ivanković, Božo Kovačević, Žarko Puhovski i drugi naši domaći doajeni. najpoznatiji inozemni gosti su izraelski povjesničar i filozof, gospodin Hararija, autori raznih bestselera kao što je gospođa Gel Haneman iz Škotske, Thomas Enger i brojni drugi trenutno vodeći pisci koji će biti na raspolaganju posjetiteljima, istaknula je Dina Tomšić.      

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.