Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nastavak besplatnih koncerata na jezeru Bundek

20.07.2021.

13:00

Autor: Doroteja Brljak

Nastavak besplatnih koncerata na jezeru Bundek

Nastavak besplatnih koncerata na jezeru Bundek

Foto: - / -

Na Ljetnoj pozornici Bundek, nastavlja se niz besplatnih koncerata. Zbog lošeg vremena prvotni raspored koncerata je promijenjen pa iz Centra za kulturu i informacije Maksimir izvješćuju o novom planu.

U utorak, 20. srpnja održat će se drugi dio Jazz večeri, a nastupit će Svjetski jazz orkestar glazbene mladeži, dirigent Luis Bonilla.

U srijedu, 21. srpnja očekuje nas Operetna večer. Nastupit će Komorno operno kazalište Opera b.b., s najljepšim arijama iz Šišmiša, Vesele udovice i Grofice Marice 

U četvrtak, 22. srpnja, na koncertu Duh Meksika i Kube na obalama Bundeka, zajedno nastupaju Mariachi Los Caballeros te Ricardo Luque & Amigos.

U petak, 23. srpnja koncert će održati Tamburaški orkestar HRT-a. Dirigent Siniša Leopold, solisti: Drago Diklić i Josipa Lončar.

Koncerti počinju u 21:00 sat.

Ulaz na sve programe je slobodan, ali će biti kontroliran te ograničen u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama. Iz istih razloga broj sjedećih mjesta bit će ograničen.

Prema uputama HZJZ-a bit će provedena i evidencija posjetitelja pa se svi zainteresirani mole da dođu na vrijeme kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.