Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Ne želimo dječje vrtiće u Mjesnim odborima" rekli su predstavnici gradskog MOST-a

28.03.2022.

11:24

Autor: Radio Sljeme

MOST

MOST

Foto: R.S. / Radio Sljeme

Predstavnici zagrebačkog MOST-a povodom predstojeće sjednice Gradske skupštine, održali su konferenciju za medije te rekli da se protive inicijativi iz Grada o pretvaranju Mjesnih odbora u dječje vrtiće te da traže očitovanje o situaciji u gradskoj plinari Zagreb-opskrba. 

-  U dječjim je vrtićima inače stanje teško, a još će ga zakomplicirati izbjeglice iz Ukrajine no posebno se protivimo inicijativi iz Grada da se Mjesni odbori koriste kao vrtići, rekao je predsjednik Kluba gradskih zastupnika Most-a Marko Sladoljev.

MOST-ov zastupnik Lovro Marković tražit će očitovanje Gradske uprave o situaciji u gradskoj plinari Zagreb-opskrba posebno zbog njihovog raskidanja ugovorenih obveza te podizanja cijena korisnicima. 

A u spomen na nedavno preminulu ratnu ravnateljicu bolnice un Vukovaru Vesnu Bosanac, zagrebački MOST traži od Grada imenovanje ulice, trga ili ustanove njenim imenom.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.