Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nema besplatnih vožnji u ZET-u tijekom Adventa!

21.11.2019.

14:47

Autor: Boris Bogić

Marko Lukunić/PIXSELL

Marko Lukunić/PIXSELL

Foto: - / -

Vožnja autobusima i tramvajima u prvoj zoni vikendima za vrijeme Adventa u Zagrebu ove godine neće biti besplatna. Tu su potvrdili iz Turističke zajednice grada Zagreba i iz ZET-a, javlja Večernji list

 Unatoč tome što vožnja autobusom i tramvajem neće biti besplatna, i dalje je najpovoljniji oblik prijevoza u odnosu na druge adventske destinacije, zahvaljujući izrazito pristupačnim cijenama karata za javni gradski prijevoz među kojima se najviše ističe povoljna karta od 4 kune za 30 minuta vožnje, istiću iz ZET-a.

ZET se u advent uključio posebnim linijama prema Mariji Bistrici i njihovu adventu te će uspostaviti i liniju koja će posjetitelje prevoziti prema Uredu predsjednice, u Vilu Prekrižje.

- No ove godine besplatan je prijevoz vlakovima iz zagrebačkog prstena na Glavni kolodvor, i to od ponedjeljka do četvrtka, s obzirom na to da smo ostvarili suradnju s HŽ Putničkim prijevozom – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.