Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nika Petanjek na Europskom juniorskom prvenstvu u taekwondou uzela zlato

21.01.2020.

12:39

Autor: Čarles Gržinić

Josip Regovic/PIXSELL

Josip Regovic/PIXSELL

Foto: - / -

Gradonačelnik Milan Banić sa suradnicima danas je u Gradskoj upravi primio sjajnu Niku Petanjek koja je pri kraju juniorskog staža postigla još jedan, sjajan međunarodni uspjeh. Naime, na Europskom juniorskom prvenstvu u taekwondou osvojila je zlatnu medalju.

Nika Petanjek nastupajući na Europskom prvenstvu u taekwondou uspješno je nastavila niz osvajanja zlata u kadetskim , juniorskim i mlađe seniorskim uzrastima. O formuli uspjeha Nika Petanjek

-Doči do zlata nije bilo toliko naporno kao što se očekuje na kraju osvojenog turnira. Naime, svakodnevno imam teške i naporne treninge u kojima me testiraju i tjeraju da budem koncentrirana starije cure, seniorke koje vjerujte znaju udariti. Kada se nakon toga nađem sa svojim vršnjakima kao suparnicama, lakše je. Ja ću i dalje trenirati i vjerujem da će i u seniorskoj konkurenciji biti uspjeha-

 

O opreznom i sustavnom pripremanje članice Taekwondo kluba Dubrava za nove izazove i teže suparnice  u susretu s grasdonačelnikom govorio je i predsjednik kluba Anton Zidić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.