Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nikola Jurčević: Ciljevi su dvostruka domaća kruna i izlazak u Europu

13.03.2018.

15:44

Autor: Čarles Gržinić

Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Nikola Jurčević od danas je i službeno novi trener Građanskog Nogometnog kluba Dinamo. Na konferenciji za novinare koja se održala u Maksimiru predstavljen je trener koji je na istom mjestu bio i prije 15 godina. Tada i sada kod Nikole Jurčevića motivacije nije nedostajalo.


Nikola Jurčević nakon uspješne i duge inozemne karijere u kojoj je bio prvi suradnik Slavena Bilića nije previše dvojio kada mu se po drugi puta ponudila prečesto užarena plava klupa. Prije upita novinara Nikola Jurčević naglasio je da je sretan što se vratio u svoj klub te da mu je potpuno jasno što mora učiniti.
S obzirom da su plavi u posljednjim utakmicama djelovali dosta bezvoljno i raštimano novinare je zanimalo kako dobiti motivaciju koja donosi rezultat. "Momčad nije zaboravila igrati nogomet te da je sada najvažnije psihološki dignuti igrače kojima sigurno nije lako nakon što su s 12 spali na svega 6 bodova prednosti u odnosu na Hajduk." Pojasnio je Nikola Jurčević.

U svakom slučaju , zaključio je Nikola Jurčević čuda se u nogometu ne događaju preko noći. Za početak treba u subotu pobijediti Rudeš a nakon toga kroz dva tjedna stanke zbog nastupa reprezentacije udariti temelje za dvostruku domaću krunu i izlazak u Europu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.