Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nova predsjednica stranke BM 365: "Kandidata će birati svi članovi"

11.03.2021.

19:56

Autor: Krešimir Vešnik

Robert Anic/PIXSELL

Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / -

Stranka rada i solidarnosti, unatoč očekivanjima, na večerašnjem Sastanku predsjedništva nije izabrala kandidata za gradonačelnika Zagreba. Dogovorili su se da, u roku od tjedan dana, kandidate predlože svi članovi stranke, po vijećima gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Nakon što oni donesu listu kandidata, jednoga od njih izabrat će Predsjedništvo. Rekla je to obnašateljica dužnosti gradonačelnika i nova predsjednica Stranke, Jelena Pavičić Vukičević - Imamo jednu kolegijalnu, prijateljsku, ljudsku potrebu da smo zajedno i da nam je važan svaki član, da u demokratskom procesu svaki član mora imati priliku reći koga vidi kao kandidata.

- Ja znam da će predložiti najboljeg kandidata jer im je stalo, jer najbolje poznaju sve potencijalne kandidate. Znam da će taj kandidat biti, sasvim sigurno, i najbolji kandidat koji će se na lokalnim izborima naći pred našim sugrađanima - zaključila je Pavičić Vukičević i istaknula da će stranka nastaviti nositi ime pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.