Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nove elektroničke usluge Zagrebačkog holdinga

25.10.2018.

11:30

Autor: Davor Šalat

Josip Regović/PIXSELL

Josip Regović/PIXSELL

Foto: - / -

Ako želite promijeniti osobne podatke za gradske račune ili adresu na koju vam stižu, više ne morate ići u Zagrebački holding, već to možete napraviti internetom zahvaljujući novim Holdingovim elektroničkim uslugama.

Usluge su predstavili gradski čelnici, predvođeni gradonačelnikom Milanom Bandićem, u Holdingovu Pozivnom centru na Autobusnom kolodvoru. Građani sve više poslova s državnom i gradskom upravom mogu obaviti internetom. Prvo se intenzivirala informatizacija državne uprave na platformi e-građanin, a sada joj se pridružuje i ona gradska. Što to konkretno znači za građane?

Moći će, kad se ulogiraju na platformu e-građanin, odnosno putem direktno naše stranice ili putem stranice preko e-građanina ući i upravljati svojim matičnim podacima. Znači, dobit ćete sve podatke o svojoj jedinstvenoj uplatnici, moći ćete putem zahtjeva koji možete direktno slati i koje će zaprimati naši agenti, mijenjati podateke na uplatnicama, adresu dostave, preknjiženja, i više zbog toga nećete morati dolazaiti u Holding, objasnila je predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban.             

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.