Hrvatski radio

Radio Sljeme

Novi šef zagrebačkog SDP-a: "Program je važniji od ideologije!"

14.12.2021.

16:40

Autor: Ivan Fedor

Emisija "Gradska posla" Radio Sljemena

Emisija "Gradska posla" Radio Sljemena

Foto: ALV / Radio Sljeme HRT

Nužno je približiti politiku mladima, a ideološka pitanja su vrlo važna, no konkretan je program važniji, istaknuo je u našoj emisiji "Gradska posla" novi predsjednik zagrebačkog SDP-a Viktor Gotovac. Koliko dugo mogu surađivati SDP i Možemo, vidi li mogući "bazen" svojih glasača među onima svog koalicijskog partnera te zašto se protivi ovakvoj izmjeni mjere roditelj odgojitelj?

Iako za njega to nisu krucijalne teme, na ideološko pitanje svih pitanja - Tuđman ili Tito, Gotovac odgovara - "i Tito i Tuđman". Za Gotovca, politika ljudima mora nuditi prostor da izraze svoje stavove. Tvrdi da je dobra stvar da su, u tri najveća grada, na vlasti lijeve opcije i očekuje pozitivno natjecanje u dobrim idejama. Cijelu emisiju pogledajte na našoj Facebook stranici.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Gradska posla

Uvijek provjereno i bez zadrške - o gradu i onima koje financiramo prirezom : "Gradska posla" slijede stope rado slušanih emisija Radio Sljemena gradske tematike. Budite s nama utorkom od 10 sati i 30 minuta. Urednik je Ivan Fedor.

Poslušajte u Slušaonici