Hrvatski radio

Radio Sljeme

08:20 / 31.08.2015.

Autor: Irena Dizdarević

Obnovljena "Vukovarska"!

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Rano ujutro dovršeni su radovi i na južnom kolniku Ulice grada Vukovara, čime je ta velika gradska prometnica obnovljena u cijelosti.

Za sve, koji su se u kolovozu mučili tražeći obilazne smjerove po zagrebačkim cestama - dobra vijest! Rano jutros u promet je puštena i posljednja dionica Ulice grada Vukovara. U dva tjedna, na gotovo dva i pol kilometra prometnice, izmijenjeni su asfalt i šahtovi.

Radovi su stajali oko pet milijuna kuna. Posljednje pripreme i puštanje u promet nadgledao je gradonačelnik Milan Bandić i bio je zadovoljan učinjenim. Najavio je pritom i otvaranje novih gradskih "gradilišta":

"...hvala Bogu da smo završili obnovu...nakon mimohoda, ali time ne prestaje naš posao...seli se najbolja operativa Europe, kao što sam rekao - to su naše Zagrebačke ceste...Mi pripremamo 4 gradilišta; to je Radićeva ulica...to je uređenje Tomislavova trga, to su fontane i Branimirova...od Zavrtnice do Heinzelove..." - nabrojao je, pored ostaloga, prvi čovjek Grada Milan Bandić.

U prilogu izjava gradonačelnika Milana Bandića.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.